U18 DM: Skovbakken tæt på sejren men tabte til sidst

0
647
Sofie Broch-Lips.

Skovbakkens U18 DM-piger var tæt på sejren men endte med nul point, da holdet lørdag tog imod Brøndby hjemme i Vejlby.

Sofie Broch-lips bragt Skovbakken i front efter 15 minutter, og holdet have chancer til mere, men med ti minutter igen fik Brøndbys Tine Lindström udlignet og kort før slutfløjtet sikrede Brøndby sig alle tre point, da Cecilia Pedersen kanonerede et hovedstød i mål til 2-1.

Dermed topper Brøndby fortsat U18 DM-ligaen med 12 point for fire kampe, mens Skovbakken må nøjes med en 11. plads og to point.

”Pigerne fortsatte det gode spil fra de sidste kampe, alle aftaler blev holdt og alle kæmpede fantastisk. Det er tungt at stå her igen og høre modstanderens træne sige, at vi havde fortjent mere. Men kan vi fortsætte med at spille sådan her så er jeg sikker på at sejrene nok skal komme,” sagde Skovbakkens træner Kim Andersen efter kampen.

Weekendens største sejr blev hentet af Thisted, som vandt 8-0 hjemme over Team Viborg. Thisted er dermed fortsat på andenpladsen med 10 point, fulgt af BSF som vandt 5-0 hjemme over Vejle og som nu har otte point.

Storsejr var der også til KoldingQ, som på udebane slog bundholdet Varde med 5-1. Endelig vandt Horsens hjemme med 3-0 over Hillerød, mens Fortuna hjemme slog OB med 3-2.