BRØNDBY SLÅR HILLERØD I TÆT KAMP

0
942

”Vi er rigtig glade lige nu. Det var en utrolig vigtig sejr”.

Sådan lyder det fra en tilfreds Rene Nielsen, U18 DM-træner fra Brøndby, efter at det onsdag aften lykkedes Brøndby at hente en smal 2-1-sejr hjemme over oprykkerne fra Hillerød.

Efter en målløs første halvleg, der blev domineret af Brøndby, kom hjemmeholdet foran et kvarter inde i anden halvleg på et mål af Laura Larsen. 12 minutter senere udlignede Hillerøds Emilie Søndergaard, men med cirka 10 minutter igen sørgede Brøndbys Stine Larsen for sejrsmålet til 2-1.

”Det var en fin kamp for begge hold. Jeg synes, vi var klart bedst i første halvleg, mens anden halvleg var nervøs og meget lige, og Hillerød havde muligheden for at udligne til sidst,” fortæller Rene Nielsen fra Brøndby Stadion.

Han har ros til modstanderne:

”Hillerød er et godt hold. Jeg må sige, at jeg er overrasket over, at de er så gode,” siger han.

Brøndby tabte i weekenden 4-1 til Næsby. Derfor havde de forsvarende U18 DM-mestre sat næsen op efter alle tre point i onsdagskampen:

”Det her er super vigtigt. Både på grund af de tre point, men også på grund af måden, vi vandt på. Vi spillede en rigtig god kamp, der blev fightet og løbet meget, så det er en sejr, der kan få stor betydning mentalt i de kommende kampe,” siger Rene Nielsen.

Brøndby møder på søndag bundholdet Varde på udebane. Med sejren over Hillerød er Brøndby på fjerdepladsen, otte point efter topholdet Thisted.