Theresa Nielsen hyldes før kamp

0
1013

Brøndbys Theresa Nielsen, der netop er blevet kåret til årets kvindelige fodboldspiller i Danmark, får endnu en hyldest, når Brøndby møder BSF i 3F Ligaen på lørdag.

Før kampen, som transmitteres live på Kanalsport fra kl. 13.30, vil Theresa Nielsen få overrakt blomster af Brøndbys storsponsor SkanLog.

Hyldesten bliver i øvrigt ikke det eneste særlige ved kampen, som er Brøndbys sidste hjemmekamp inden vinterpausen. For at lokke flere tilskuere til kampen, har Brøndby lovet ”VIP-behandling” af alle tilskuere. Det betyder i praksis, at der bliver serveret kakao og kage i pausen, og at tilskuerne kan få udleveret et tæppe, så de kan holde novemberkulden på afstand.

Kagen der serveres bliver i øvrigt spillernes eget hjemmebag, som de selv har skillinget sammen til og brugt et par timer på ved bageovnen.

”Forhåbentlig kan vi sætte en god inspiration til kommende kampe, når vi spiller hjemme i 3F Ligaen. Vi er fra klubbens side stålsatte på, at vi udover  at præstere på banen, også kan få sat gang i aktiviteter, der gerne skulle gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til kvindernes kampe i Brøndby,” siger Gert Raasdal, formand for Brøndbys kvindeafdeling, til klubbens hjemmeside.

FOTO: Theresa Nielsen jubler efter en scoring mod OB tidligere på sæsonen.