BSF har flest på u-landshold

0
784

Spillere fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) fylder godt op på de danske ungdomslandshold. Hele 12 BSF-spillere er med på U16-, U17- og U19-landsholdene, og dermed er BSF den klub, som i øjeblikket har flest ungdomslandsholdsspillere. Det viser en opgørelse, som BSF har lavet

Næstflest har Brøndby med ni spillere, og på tredjepladsen kommer Næsby  med syv spillere.

17 klubber har i øjeblikket spillere på de tre ungdomslandshold. De øvrige storleverandører er ifølge BSFs oversigt KoldingQ (seks), Skovbakken (fem), Hillerød (fem), Thisted (fire), Horsens (fire), Fortuna (fire), OB (tre).

De tre ungdomslandshold mødes næste gang til en samling i Tilst ved Århus i sidste uge i november.

Foto: BSFs U18 DM-anfører Isabell Nederby er en af klubbens 12 ungdomslandsholdsspillere.