KOLDING Q VIL HA’ REVANCHE

0
753

Der er revanche til gode, når KoldingQ på lørdag tager imod OB i 3F Ligaen i den direkte TV-kamp, som vises på Kanal Sport.

OB vandt det seneste opgør mellem de to hold, efter at KoldingQ havde ført 1-0 ved pausen. Hele fire kasser bankede OB ind i anden halvleg efter et regulært KoldingQ-blackout, og derfor er hjemmeholdet til lørdagens TV-kamp stærkt opsat på at vise, at OB-nederlaget var en enlig svale.

”Det bliver næppe svært at sætte holdet op til kampen mod OB, da vi virkelig har revanche til gode fra sidste møde mod OB. Efter at have spillet en relativ dårlig kamp, førte vi trods alt med 1-0 i Odense med 20 minutter tilbage, men så gik klappen ned. På 20 sidste rædselsfulde minutter scorede OB 4 mål, og vi blev sendt hjem med et helt unødvendigt nederlag og 3 mistede point, som ville have lunet gevaldigt på kontoen,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Kampen er reelt et opgør om seks point. OB har 13 point, mens KoldingQ har 10 point. Derfor kan en sejr få stor betydning for holdenes indbyrdes placering.

FOTO ØVERST: Karoline Lykkebo scorede begge mål i sidste weekends 6-2-nederlag til Brøndby. KoldingQ håber at hun og resten af holdet har mål i støvlerne i lørdagens TV-kamp mod OB. Foto: KoldingQ