Unge talenter med A-landsholdet til Brasilien

0
926

Fire unge talenter er med, når kvindelandsholdet til december spiller fire nationers turnering i Sao Paolo i Brasilien. Det drejer sig om Karoline Smidt Nielsen, Fortuna Hjørring, Cecilie Sørensen, Skjold, Stine Pedersen, Skovbakken og Julie Tavlo Petersson, Taastrup.

”Vi er i gang med forberedelserne til EM i Sverige i 2013, og turneringen i Brasilien er en perfekt mulighed for at afprøve nogle af de unge talenter, og så må vi se hvem af dem, der griber chancen. Der skal udtages 23 spillere til EM, så der vil være plads til nye navne på holdkortet,” siger landstræner Kenneth Heiner Møller (billedet)  til 3f.dk/fodbold.

De fire spillere får en stribe roser med på vejen fra A-landstræneren. Cecilie Sørensen beskrives som et stort målmandstalent, Stine Pedersen kaldes en komplet fodboldspiller, og Julie Tavlo Petersson er ifølge landstræneren ”en stærk og målfarlig spiller, der for alvor er trådt i karakter på U23-landsholdet”.

Om Karoline Smidt Nielsen siger landstræneren til 3f.dk/fodbold:

”Karoline er en fremragende fodboldspiller, der har en god udvikling bag sig. Jeg har set hende nogle gange her i efteråret, og hun har virkelig leveret på et meget højt niveau. Det bliver spændende at arbejde lidt mere konkret med hendes fodboldmæssige udvikling. Jeg tror på, at hun har en spændende fremtid for sig, og turneringen i Brasilien er et godt sted at få testet disse ting”.

Møder Mexico, Portugal og Brasilien

Danmark skal spille mod Mexico, Portugal og værtsnationen Brasilien.

”Der er mange fordele ved turneringen. Spillerne kommer i rimelig god form efter en lang sæson, og vi får mulighed for at træne sammen i 2 uger med fokus på både kampe og styrketræning. Dertil kommer, at det er en perfekt start på vores forberedelser frem mod EM i Sverige i 2013,” siger Kenneth Heiner Møller til 3f.dk/fodbold.

Hele truppen til fire nationers turneringen er denne:

Cecilie Sørensen, Skjold, Lise Munk, Brøndby, Nanna Christiansen, Brøndby, Sanne Troelsgård Nielsen, Brøndby, Stina Lykke Petersen, Brøndby, Theresa Nielsen, Brøndby, Jannie Arnth Nielsen, Fortuna, Karoline Smidt Nielsen, Fortuna, Kristine Pedersen, Fortuna, Line S. Jensen, Fortuna, Sine Hovesen, Fortuna, Sofie Junge Pedersen, Fortuna, Stine B. Pedersen, Skovbakken, Johanna B. Rasmussen, Kristianstads Sverige, Christina Ø. Ørntoft, Malmø FC, Mariann Gajhede Knudsen, Linköpings FC Sverige, Pernille Harder, Linköpings FC Sverige, Katrine S. Pedersen, Stabæk Norge, Line Røddik Hansen, Tyresö FF Sverige og Julie Tavlo Petersson, Taastrup FC.