Luna Gewitz er årets talent

0
1631
Luna Gewith

U19-landsholdsspilleren Luna Gewitz, der spiller i franske Montpellier, er årets største kvindelige fodboldtalent. Hun blev mandag aften kåret til den prestigefyldte titel, da toppen af fodbold-Danmark var samlet til Dansk Fodbold Award 2012 i Cirkusbygningen.

”Det er fedt at få chancen, og en stor ære at få denne pris, det havde jeg ikke drømt om,” sagde hun ifølge 3f.dk/fodbold, da hun fik overrakt prisen.

Luna Gewitz skiftede i foråret fra Skovbakken til Montpellier, hvor hun har gjort det så godt, at hun er med i førsteholdstruppen. Samtidig har hun gjort det fremragende på U19-landsholdet, hvor hendes træner Søren Randa-Boldt har masser af lovord om sin 18-årige forsvarsspiller.

”Luna har gjort det forrygende defensivt på U/19-landsholdet. Hun spillede et stort EM i sommer og ikke mindst EMkvalen i Serbien. På klubsiden har hun gjort det fremragende for Skovbakken, før hun skiftede til franske Montpellier, hvor hun nu er så dygtigt, at hun spiller med seniorer. Det er sjældent, at vi for muligheden for at arbejde med en ungdomsspiller i udlandet. Luna har en meget seriøs indstilling til fodbold,” siger han til 3f.dk/fodbold.

Luna Gewitz modtog prisen som Årets Talent i konkurrence med Caroline Rask, Karoline Smidt Nielsen og Stine Pedersen.