THERESA NIELSEN ÅRETS FODBOLDSPILLER

0
1038

Hun er flerdobbelt danmarksmester og pokalvinder og nu kan hun også smykke sig med titlen som Danmarks bedste kvindelige fodboldspiller.

Brøndbys landsholdsspiller Theresa Nielsen er vant til at vinde, og mandag aften vandt hun endnu en titel, da hun ved Dansk Fodbold Award 2012 i Cirkusbygningen modtog prisen som årets bedste kvindelige fodboldspiller. Det skete i konkurrence med landsholdskollegerne Pernille Harder, Sanne Troelsgaard og Nadia Nadim.

” Theresa er en fantastisk pige at have i en trup. Hun er dedikeret, engageret og siger altid sin mening. Hun er umiddelbar, samtidig med, at hun er ualmindelig seriøs. Hun har på det seneste taget nogle valg for at give bedre plads til fodbolden, som jeg har stor respekt for. Hun er altid klar til træning, og så er hun sjældent-sjældent skadet. En meget energisk spiller,” siger landstræner Kenneth Heiner Møller om 26-årige Theresa Nielsens kvaliteter til 3f.dk/fodbold.

FOTO: Årets kvindelige fodboldspiller Theresa Nielsen i en kamp i sidste sæson mod Fortuna.