SEJRE TIL PIGERNE FRA EVN

0
1065

SPONSORARTIKEL: Ovenpå en weekend med sejre til både Cecilie Storgaard og Emilie Toftbjerg (OB, U-18 DM), Mette Blok (Næsby U-18 DM) og Sarah Grønager (BSF U-18DM) var det mandag d. 19. nov. igen blevet tid til efterskole – fodbold for EVN – pigerne.

Her stod den på topbrag mod Hjemly Idrætsefterskole som blev besejret 3-0. EVN-målene blev sat ind af Emilie Toftbjerg, Sarah Grønager og islandske Sonja Gudmundsdottir.

Pigerne spillede især i 1 halvleg rigtig god fodbold og det er dejligt at se hvordan spillet for alvor begynder at hænge sammen. Sejren betyder samtidig at EVN-pigerne har lagt sig i spidsen for Efterskole-DM rækken, med lutter sejre. 3 kampe og 9 point og en målscore på 11-3. Vinder pigerne den fynske DM-række kvalificerer de sig direkte til DM, som spilles den 22-24 maj i Hellebjerg. Et efterskole-DM, som EVN-pigerne de seneste to år har deltaget i, som vindere af den fynske række.

Næste opgave for pigerne bliver onsdag d. 21 nov. når de på udebane skal møde SINE fra Løgumkloster. Kampen er en skoleligakamp og EVN-pigerne er efter denne kamp forhåbentlig stadig ubesejrede efter tre måneder på efterskolen….

Denne artikel er en annonce for Efterskolen ved Nyborg.

LÆS OGSÅ: VENINDER TIL HVERDAG – MODSTANDERE I WEEKENDEN

FOTO ØVERST: Målscorer til 2-0 var anfører Sarah Grønager. Sarah er udtaget til U/16 landsholdssamling den 27. november. I midten ses Pernille Hansen og bagerst Sonja Gudmundsdottir.

FOTO: Sonja Gudmundsdottir scorede kort før tid til 3-0. Her ses hun føre bolden frem mod modstanderens mål.