Lyngby-piger klar til Sjællands bedste U16-række

0
1995

Lyngby Boldklubs U16-piger er klar til at spille med i Sjællands bedste U16-række til foråret. Efter en nervepirrende afslutning på efterårsturneringen i den næstbedste række, har Lyngby-pigerne med træner Charlotte Tjellesen i spidsen sikret sig oprykning til U16 Elite 1-rækken.

Før sidste spillerunde havde tre hold mulighed for at vinde rækken, hhv. Himmelev-Veddelev, GS Elite og Lyngby Boldklub. Himmelev kunne klare sig med uafgjort, mens GS og Lyngby skulle vinde for at gå videre. GS Elite hentede som ventet en sejr over Rønnede,  men da Lyngby samtidig slog Himmelev med 4-2, så rykker Lyngby op, fordi holdet har gjort det bedst i de indbyrdes opgør.

Dermed kan U16-pigerne fra Lyngby se frem til et forår, hvor der venter stærke modstandere som Brøndby, Hillerød og Taastrup.

”U16-pigerne har med deres nye cheftræner Charlotte Tjellesen vist, at Lyngby Boldklubs pige-/dameafdeling er ved at udvikle sig til en seriøs og stærk afdeling, som stiler mod at være med på højeste niveau,” konstaterer Lyngby Boldklub på sin hjemmeside.

U16-piger fra Lyngby har foruden oprykningen også hentet to pokaler hjem til klubben i den forgangne sæson. Holdet har vundet henholdsvis Vildbjerg Cup og Costa Brava Cup.

Har du også en nyhed fra din fodboldklub, så skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk