DANMARK I SPIDSEN EFTER 0-0 MOD PORTUGAL

0
706

Det danske kvindelandshold fører fire nationers-turneringen i Brasilien efter 0-0 torsdag mod Portugal. Danmark har nu fire point efter to kampe, og med en overraskende sejr til Mexico i torsdagens anden kamp mod Brasilien, så er uafgjort nok til at sende Danmark i front.

Ifølge 3f.dk/fodbold var Danmark spilstyrende mod Portugal, men det kneb med at skabe åbne målchancer. Det ærgrede efterfølgende landstræner Kenneth Heiner-Møller, som  dog i det store og hele var tilfreds efter kampen:

”Man skal huske, at vi er i en opbygningsfase, hvor vi forbereder os på EM, og jeg har valgt at bruge turneringen i Brasilien til at afprøve nogle spilsystemer. Og her synes jeg, at vores spillere fortjener ros for stor sikkerhed i vores midtbanespil og opspil. Der er flere faser af vores spil, som jeg er rigtig godt tilfreds med,” sagde han efter kampen til 3f.dk/fodbold.

Danmark spiller tredje og sidste puljekamp på søndag mod værtslandet Brasilien. Derefter mødes nummer et og to i en finalekamp, mens tre og fire spiller om bronze.

FOTO: Landstræner Kenneth Heiner-Møller roste bl.a. sine spillere stor sikkerhed i opspillet. (Arkivfoto)