U19: UNGE SPILLERE EM-TESTES MOD ENGLAND

0
952

KoldingQ, Thisted, Brøndby og Fortuna Hjørring dominerer det U19-landshold, som til januar spiller to testkampe mod England. 18 spillere er udtaget, og heraf kommer fire spillere fra KoldingQ, mens Thisted, Brøndby og Fortuna sender hver tre spillere af sted.

Kampene mod England spilles 22. og 24. januar og skal bruges som forberedelse til U19-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe. Landstræner Søren Randa-Bolddt har derfor valgt at bruge landskampene til at teste flere nye spillere:

”Vi skal forberede os grundigt til 2. kvalifikationsrunde, og derfor var det fint, at vi fik mulighed for to ekstra landskampe mod England. Vores trup er præget af en stærk årgang 1994, men da vi også gerne vil give 1. års U19 spillere en chance for at vise hvad de kan, så er der til truppen udtaget 10 af de 18 spillere fra årgang 1995,” siger landstræneren til www.3f.dk/fodbold

To markante spillere mangler i truppen. Det drejer sig om Karoline Smidt Nielsen og Stine Pedersen, der begge er med A-landsholdet, som i øjeblikket spiller en fire nationers turnering i Brasilien:

”Jeg er sikker på, at Karoline og Stine rejser hjem med en kæmpe oplevelse rigere, og de får mulighed for at give deres erfaringer videre til de andre i U19 truppen, når vi skal til turneringen i La Manga i Spanien i marts,” siger Søren Randa-Boldt til www.3f.dk/fodbold.

TRUPPEN TIL U19-LANDSKAMPENE MOD ENGLAND 22. OG 24. JANUAR:

 • Julie Nowak, BSF
 • Mie Jans, BSF
 • Ilda Kepic, Thisted FC
 • Ida Karstoft,Thisted FC
 • Frederikke Thøgersen, Thisted FC
 • Luna Gewitz, Montpellier
 • Nikoline Frandsen, KoldingQ
 • Rikke Ilkjær, KoldingQ
 • Camilla Andersen, KoldingQ
 • Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ
 • Anna Fisker, Fortuna Hjørring
 • Caroline Rask, Fortuna Hjørring
 • Maria Christensen, Fortuna Hjørring
 • Julie Trustrup Jensen, Brøndby IF
 • Kristina Andersen, Brøndby IF
 • Laura Marie Larsen, Brøndby IF
 • Mille Poulsen, IK Skovbakken
 • Amalie Thestrup, B93/HIK/Skjold

FOTO: Fortuna Hjørrings Anna Fisker er en af de spillere fra årgang 95, som allerede har fået debut for U19-landsholdet. Anna var med U19-landsholdet til EM i Tyrkiet i juli. Forinden var hun med U17-landsholdet  til EM i Schweiz.