EM-bronze til U17-landsholdet var størst

0
697

U17-landsholdet leverede årets største præstation i dansk kvindefodbold, da holdet hentede bronze ved EM-finalerne i Schweiz. I hvert fald hvis man skal tro den lille afstemning, som FODBOLD FOR PIGER har gennemført på sin facebookside.

Vi opstillede fem muligheder, og ud af disse var det U17-landsholdets kvalifikation til EM og efterfølgende EM-bronze, som scorede langt de fleste stemmer.

28 stemte således på bronze-triumfen, mens 14 stemte på U19-landsholdet, som i sommer formåede at spille sig frem til semifinalen ved EM i Tyrkiet. På de efterfølgende pladser kom Brøndbys ”The Double” – dvs. mesterskab og pokaltitel – kvindelandsholdets sølv ved fire nationers turneringen i Brasilien og kvindelandsholdets kvalifikation til næste sommers EM-slutrunde i Sverige.

FOTO: U17-landsholdet jubler efter en scoring mod Finland under EM-kvalifikationsturneringen i foråret i Danmark. De danske piger sejrede og nåede til Schweiz, hvor det efter nederlag til Tyskland i semifinalen blev til sejr i bronzefinalen mod Schweiz. Foto: Steen Trolle