BSF klar til futsal-DM efter gyseropgør

0
1157


Seniorkvinderne fra Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) er klar til finalen i futsal efter en knivskarp sejr på 5-4 søndag over B93-HIK-Skjold. Kampen var årets sidste i Futsal Liga Øst, og begge hold kunne sikre sig direkte adgang til DM-finalen med en sejr. Derfor var det en kæmpe forløsning for BSF, da holdet først fik udlignet til 4-4 og med bare to minutter igen fik scoret til 5-4 – en stilling der holdt resten af kampen.

”HIK/B93/SKJOLD trykkede virkelig på og havde rigtig mange skud i de sidste minutter, men held, dygtighed og en god portion fightervilje sikre BSF sejren og dermed adgang til DM,” skriver klubben på sin hjemmeside.

DM-finalen spilles lørdag den 2. februar i Valby Hallen. Seniorkvinderne er det fjerde BSF-hold, som kvalificerer sig til Futsal-DM. I forvejen har klubbens U18-hold samt  U17- og U19 drengene sikret sig adgang til årets finaler.

FOTO: Henriette Dahl scorede til 5-4 og sørgede dermed for sejrsmålet for BSF.