U16: BSF og Lyngby delte i træningskamp

0
707

Lyngby Boldklubs U16-piger, der i efteråret sikrede sig oprykning til Sjællands bedste U16-række, viste lørdag at de har niveauet til at begå sig i den bedste række. Lyngby-pigerne spillede træningskamp ude mod Ballerup Skovlunde Fodbolds U16 1-hold, og gæsterne kom foran med 3-0, inden BSF med tre scoringer fik skabt balance i regnskabet til slutresultatet 3-3.

Ifølge referatet på BSFs hjemmeside, var det tydeligt, at kampen var den første træningskamp efter vinterpausen. Kommunikationen og sammenspillet haltede for hjemmeholdet i første halvleg, hvor Lyngby scorede sine tre mål. Men i anden halvleg fik BSF mere styr på spillet og formåede at presse Lyngby langt tilbage på banen.

” Vi spiller en flot 2. halvleg hvor vores pasningsspil fungere rigtig godt, hvilket gør at vi kommer frem til mange chancer gennem flot opspil,” skriver BSF-træner Casper Møller om kampen.

Send nyheder og fotos fra træningskampe, stævner mv. til redaktion@fodboldforpiger.dk