SÅDAN KAN DU KOMBINERE GYMNASIET OG BSC

0
1329
BSCs egne piger vandt BSCs julestævne i 2012, hvor FCK-stjernen Cesar Santin overrakte præmien.


SPONSORARTIKEL Som elev på Birkerød Sports College (BSC) kan du vælge alle studieretninger på Birkerød Gymnasium. Men du har også mulighed for at vælge en særlig linje, hvor undervisningen er tilpasset livet på BSC. Dermed er du sikker på at kunne deltage i samtlige træningspas på BSC. Det kan du ikke være helt sikker på, hvis du vælger en af de andre studieretninger.

På den særlige linje har du studieretningsfagene Samfundsfag A, Matematik B og Naturgeografi C. Det svarer til, at du vælger samfundsfaglig studieretning 1. Der er frit A-niveau på denne studieretning, hvilket betyder, at du kan trække din eksamen i f.eks. matematisk eller sproglig retning ved at opgradere matematik eller et fremmedsprog.

” Som elev på denne studieretning, vil du komme i klasse me andre ligesindet, med passion for fodbold- hvor I vil kunne dyrke jeres idræt i et elitært miljø, og hvor jeres krav til udfordring vil blive mødt,” fortæller Richard Lilja fra Birkerød Sports College.

”Tidligere elever har fortalt, at der skabes mange nye sociale relationer og at der et helt specielt sammenhold på linien,” tilføjer Richard Lilja.

SÅDAN GØR DU

Tilmelding til gymnasiet / 10. klasse og BSC sker  elektronisk senest 15. februar. Det er vigtigt, at du i ansøgningen markerer, hvis du vil gå på BSC. Det sker i det felt, hvor du kan skrive om dig selv. Hvis du er er i tvivl, så  spørg eventuelt din UU vejleder.

Du kan også kontakte Ib Fromberg,BSC, på ib.fromberg@mail.dk eller ved at sende en sms til 2140 5343. Skriv dit navn og om du har søgt gymnasiet eller 10. klasse.

Du kan også få mere at vide på et af disse to orienteringsmøder:

Gymnasiet: Tirsdag den 22. januar  kl. 19.30 på Birkerød Gymnasium.

10. klasse: Onsdag den 30. januar  i store sal ved Birkerød bibliotek kl. 19.00 for 10. Klassesskolen på Mantziusgården.

BSC vil være repræsenteret begge gange med ledere, trænere og elever.

FOTO: Som elev på BSC/BG får du mange forskellige oplevelser. F.eks. er du med til det årlige julestævne, som BSC arrangerer – og hvor BSCs egne piger vandt i 2012. Her får de overrakt præmier af FCK-stjernen Cesar Santin og Gunner Nielsen fra Birkerød Skjolds 2. divisionshold.

Læs også artiklen: SÅDAN ER DET AT GÅ PÅ BIRKERØD SPORTS COLLEGE

Læs også mere på på Birkerød Sports College hjemmeside.

Denne artikel er en annonce for BSC.