BSF vandt succesrigt futsalstævne for U13-piger

0
868

Normalt er det U16- , U18-, kvindesenior- og 3F liga-spillerne, der vinteren igennem prøver kræfter med den nye sydamerikanske form for indendørsfodbold, futsal. Men søndag havde DBU Sjælland arrangeret et prøvestævne for U13 pigehold i Lynge-hallen i Nordsjælland, og at dømme efter erfaringerne fra Lynge, så er det ikke sidste gang, at U13-piger skal spille futsal.

“De deltagende hold fra Allerød Fodbold Klub, BSF, Greve Fodbold, Hillerød GI Damer 2010 og IF “Skjold” Birkerød Fodbold  tog på fornemste vis den nye turneringsform til sig med flot spil og stor kampgeist dagen igennem,” lyder det således fra stævnet.

Da alle kampe var afviklet fik Greve Fodbold bronzemedaljer, Hillerød GI Damer 2010 tog sølvmedaljerne, mens det U13-pigerne fra BSF fik overrakt guldmedaljerne af DBU Sjællands repræsentant med ordene:

”I er på et meget højt niveau, så lov mig en ting – bliv ved med at spille fodbold”.

Det vindende holds træner Bjørn Øst gav futsalstævnet disse ord med på vejen:

”Det er et godt koncept og en god idé. Jeg synes futsal er sjovere end traditionel indendørsfodbold. Der er mere pres på og pigerne får ikke så meget tid til at spille bolden rundt, så der bliver mange flere omstillinger og det tror jeg udvikler pigerne,” siger Bjørn Øst.

FOTO: De vindende U13-piger fra Ballerup-Skovlunde Fodbold. Foto: BSF