SIMONE BOYE HJEM TIL BSF – VIL SLÅS FOR EM-PLADS

0
769

En af sidste sæsons største 3F-profiler i Ballerup-Skovlunde, Simone Boye Sørensen, er tilbage i BSF og 3F Ligaen efter et halvt år med collegefodbold i USA.

Simone Boye Sørensen skiftede efter sommerpausen til Roadrunners fra University of Texas, men et halvt år før tid har hun besluttet at vende retur til Danmark, hvor hun nu vil give fodbolden topprioritet de kommende måneder. Det sker med den klare ambition at forsøge at spille sig med i den landsholdstrup, som skal til EM i Sverige til sommer.

Opholdet i USA bød ikke på store sportslige triumfer, men ifølge BSFs hjemmeside er det en styrket Simone Boye Sørensen, der er vendt retur. I USA blev der trænet op til tre timer om dagen, og det har styrket BSF-spilleren både fysisk og teknisk.

Simone Boye Sørensen får sit gamle trøje nummer 3 igen. Hun deltog mandag i sin første træning, som bestod af en løbetur med truppen.

FOTO: Simone Boye Sørensen i aktion i sidste sæson for BSF. Foto: Steen Trolle