U19-LANDSHOLD TABTE TIL ENGLAND

0
797


Det danske U19-landshold måtte tirsdag aften se sig slået i den første af to testkampe mod England, som holdet i denne uge spiller i England.

Værtsnationen kom foran allerede efter få minutter efter en fejlaflevering i det danske forsvar, men Danmark kom sig hurtig over chokstarten og havde flere muligheder i første halvleg. England havde dog også flere store chancer, ifølge referatet på Kvindelandsholdets facebookside, og kun flere store redninger af Josefine Alberts forhindrede England i at komme yderligere foran.

I anden halvleg havde England igen flere muligheder, og de danske piger var lidt på hælene i perioder, men holdet spillede sig op og pressede hårdt på i den sidste del af kampen, som dog endte målløst.

Danmark får chancen for revanche på torsdag, hvor U19-kvinderne igen møder England.

FOTO: Josefine Alberts, 3F-målmand i BSF, stod for flere store redninger i tirsdagens træningskamp mod England, som sluttede med engelsk sejr.