BSF slog Taastrup i årets første testkamp

0
677


Ballerup Skovlundes 3F-kvinder fik i weekenden en fin start på året, da det blev til en sejr på 3-0 ude over ligakonkurrenterne fra Taastrup FC.

Der stod 0-0 ved pausen, men i anden halvleg scorede Simone Rydahl, Mie Jans og Henriette Dahl. Mie Jans scoring blev sat ind på et halvt saksespark efter et hjørnespark, beretter Ballerup-Skovlunde på sin hjemmeside.

BSF-træner Denni Conteh er godt tilfreds med indsatsen:

”Det blev en seværdig kamp for folk med BSF-briller, da vi styrede kampen fra start til slut. Det var en god holdindsats, hvor vi viste, vi er godt på vej og den hårde træning har båret frugt. På den sidste tredjedel skal vi dog være mere skarpe, men ud fra det var første træningskamp var det fortrøstningsfuldt,” skriver Conteh på hjemmesiden.

BSF spillede torsdag aften endnu en træningskamp mod mestrene fra Brøndby. Resultatet af den kamp følger senere.

FOTO: Mie Jans scorede det andet mål i 3-0-sejren efter hvad der beskrives som et halvt saksespark.