Hillerød jubler: Vi har fået kunstgræs

0
695


Foråret er kommet tidligt til Hillerød i år, hvor Hillerød GI Damefodbold i januar kunne tage en spritny og grøn kunstgræsbane i brug.

Banen, som er blevet til med støtte fra kommunen, DBU og lokale virksomheder, erstatter nogle knoldede og forhadte grusbaner, og den betyder, at Hillerødspillerne nu ikke længere er tvunget til at rejse rundt og låne sig til træningstid på andre kommuners kunstgræsbaner i Nordsjælland.

”Vi går lidt og hiver os selv i armen. Det er simpelthen så fedt, for det betyder, at vi ikke skal ligge og køre rundt for at træne på baner i Lynge, Nødebo osv. Det giver ro og betyder, at vi kan bygge en ordentlig og god træning op hos os selv,” fortæller U18 DM-holdets træner, Frank Viggo Rasmussen.

Den nye kunstgræsbane indvies officielt efter skolernes vinterferie, men HGI-pigerne blev sluppet løs på det grønne underlag i starten af januar.

FOTO. Den nye kunstgræsbane i Hillerød, som bl.a. gør livet meget lettere for Hillerøds U18 DM-hold.