BSF’S U13-PIGER KOM GODT FRA START I U14-TURNERING

0
1344


Optimismen er stor hos U13-pigerne i Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), som har fået en forrygende start på det nye år med en sejr ved DBU Sjællands Futsalstævne og kvalifikation til marts måneds finale ved DBU Sjællands indendørsturnering, som BSF har sikret sig vej til efter fire sejre i mellemrunden og en målscore på 20-5.

Også udendørs går det godt for U13-holdet, som består af en blanding af talentfulde spillere fra årgang 2000 og årgang 2001. Holdet er tilmeldt DBU Sjællands nimands-vinterturnering for U14-piger, og i weekenden blev det til en sejr på 2-1 i den første kamp mod Allerøds U14-piger.

2-2 havde dog nok været et mere rimeligt resultat, erkender BSF, som især i slutningen af kampen blev presset hårdt af de fysisk stærkere Allerød-piger. Dermed fik BSF-pigerne den modstand, som ifølge holdet har manglet i to foregående træningskampe, der er blevet vundet forholdsvis sikkert.

”Vi spiller i dag mod en modstander, som er fysisk stærkere end os.  Derfor havde vi fokus på, at spille og løbe fra dem i stedet for at ”slås” med dem på fysikken. Vi har i ugen op til kampen arbejde meget med nogle principper omkring hvor meget presafstand vi skal have til modstanderne og hvad af  for nogle vinkler der skal være i vores pasninger. Det lykkedes alt i alt ganske fint i denne første kamp i vinterturneringen,” siger U13-træner Bjørn Øst.

FOTO: Ballerup Skovlundes U13-piger, som er kommet godt fra start i DBU Sjællands U14-turnering.

Har du også en nyhed om dit fodboldhold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk