Fortunas U18-hold varmer op til sæsonen i Florida

0
835


Det kan godt være, at de seneste ugers træning har været mørke og kolde for Fortuna Hjørrings U18-piger, men på fredag venter belønningen. Her rejser 49 U18-spillere nemlig til Weston i nærheden af Miami for at deltage i træningsturneringen Weston Cup & Showcase. En rejse, der vil sende pigerne fra frostgrader i Danmark til 24-28 grader i Florida.

25 ledere, forældre og søskende tager med på turen, som omfatter alle Fortunas tre U18-hold.  Spillerne indkvarteres hos amerikanske familier, og foruden turneringskampe er der arrangeret træningskampe mod lokale juniorhold fra Orlando. Desuden bliver der tid til forskellige udflugter i Miami og Omegn, inden det efter knap to uger går hjem til Danmark igen.

Læs mere om turen på Fortuna Hjørrings hjemmeside her.

FOTO: Fortuna Hjørrings U18 DM-piger varmer op til forårssæsonen med en tur til Florida sammen med klubbens øvrige U18-hold. Arkivfoto: John Jessen Hansen