U19 TESTER EM-FORMEN I SPANIEN

0
1056

OPDATERET: I starten af næste uge får 18 spillere den herlige besked, at de er udtaget til det U19-landshold, som 5. marts rejser til La Manga i Spanien for at deltage i en træningsturnering.

FODBOLD FOR PIGER mødte forleden U19-landstræner Søren Randa-Boldt, og han glæder sig til samlingen i Spanien, som skal bruges som forberedelse til forårets EM-kvalifikation, hvor U19-landsholdet møder Skotland, Ukraine og Østrig ved en kvalifikationsturnering i Skotland.

”Der venter os tre gode kampe nede i Spanien. Vi skal møde de forsvarende europamestre fra Sverige, Norge som altid er stærke og så Wales, som skal afholde EM til sommer, så det er rigtig god forberedelse til EM-kvalifitionskampene,” siger Søren Randa-Boldt.

Han var senest i aktion med U19-landsholdet i januar, hvor de danske piger spillede to træningskampe ude mod England. Det blev til et nederlag på 1-0 og en sejr på 3-1.

”Det var to rigtig gode kampe mod et godt hold. Vi er selvfølgelig ikke helt der, hvor vi skal være, for det var jo også kun januar, men jeg synes det så fint ud derovre, og jeg synes også, der gøres et godt stykke arbejde med spillerne ude i klubberne. Vi har haft lidt ekstra forberedelse med landsholdet i år, og det giver forhåbentlig bonus til EM-kvalifikationen,” siger Søren Randa-Boldt.

Kampene i Spanien spilles 7., 9. og 11. marts.

FOTO: Søren Randa-Boldt glæder sig til at møde Sverige, Norge og Wales ved træningsturneringen på La Manga.