KoldingQ forbereder sig med drageflyvning og finere madlavning

0
795
Foto: KoldingQ
Foto: KoldingQ

Der skal andet end sure løbeture og hård træning til, når man skal forberede sig til landets bedste fodboldrække. I KoldingQ bruger de for eksempel finere madlavning og drageflyvning. Det var i hvert fald to af aktiviteterne, da Kolding Qs 3F ligatrup forleden var samlet på en træningslejr syd for KoldingQ.

Klar til at sende dragerne i luften. Foto: KoldingQ
Klar til at sende dragerne i luften. Foto: KoldingQ

Der blev dog også spillet fodbold. KoldingQ mødte i løbet af træningslejren Sønderjyske i en træningskamp. Men ellers var der primært fokus lagt på at ryste truppen sammen, fortæller KoldingQs nye cheftræner Lene Terp til klubbens hjemmeside:

”Det handlede mest om at lære hinanden lidt bedre at kende – eller kende på en anden måde end lige fra træningsbanen. Vi har flere, der kører forholdsvis langt for at komme til træning, og i en vinteropstart, hvor vi træner på kunstbanen mangler både klubhuset på Mosevej og fælles ture til kampe. Træningsaftener er ofte bare hurtig omklædning og afsted igen lige efter træning. Så træningslejren var i stedet pakket med finere madlavning og sund konkurrence i “Vind så meget du kan” og dragebygning og flyvning,” siger hun.

Lene Terp tog over den 1. december, og hun har brugt de første uger af året til at få et overblik over spilletruppen og finde frem til den spillestil, som passer bedst til spillematerialet:

”Det virkelig positive, jeg har set, er at truppen er engageret, de har ambitiøse mål og så er de med på at prøve nogle ting af – og det er det vigtigste, for det giver god træning,” siger hun tilk KoldingQs hjemmeside.

Til- og afgang fra KoldingQs spillertrup pt.:

Afgang:

  • Katrine B. Moltrup-Nielsen, Anette Knudsen og Camilla Lykke Andersen fortsætter på Kolding Boldklubs Jyllandserie hold.
  • Anne Vahl Kristoffersen er stoppet.
  • Carina Madsen fortsat på barsel

Tilgang:

  • Christina Beck og Louise Dannemann Eriksen oprykket fra U18

P.t. prøvetræner Ditte Jørgensen, der tidligere har spillet i OB og SønderjyskE.