Stor interesse for BSC

0
943


SPONSORARTIKEL:Der er stor interesse for Birkerød Sports College (BSC) forud for næste skoleår, som starter efter sommerferien. BSC har i januar og februar holdt to informationsmøder på henholdsvis Birkerød Gymnasium og på Birkerød Bibliotek, og begge steder har der været stort fremmøde og efterfølgende stor interesse fra især piger.

”Vi har allerede nu haft over 15 piger på besøg, som har ønsket at se vores træning eller få yderligere information. Det er helt fantastisk, noget vi ikke har oplevet tidligere i samme størrelsesorden, det giver os tro på at vi for første gang kan stille et rent pigehold efter sommerferien,” siger Richard Lilja fra BSC, som også er spændt på, hvor mange der søger BSCs nye håndboldlinje, som starter efter sommerferien.

BSC har indledt et samarbejde med Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF), hvor piger fra klubbens U16- og U18-hold har fået et tilbud om at kombinere klubtræning med specialtræningen i BSC og et gymnasieophold på Birkerød Gymnasium.

”Vi er slet ikke færdige med at gøre reklame for os selv. Vi holder informationsaften for pigerne i BSF den 20. februar, og vi skal gæstetræne med Birkerød Skjolds U16-piger, som også får en orientering om BSC,” siger Richard Lilja, som forudser at der næste år bliver ”et fantastisk miljø for de mange dygtige fodboldpiger på Birkerød Sports College”.

Er du blevet interesseret i BSC og vil gerne høre nærmere om muligheder for at kombinere fodbold og uddannelse, så kan du kontakte BSCs direktør Ib Fromberg på mobil 21 40 53 43. Du kan også læse mere på www.sports-college.com

FOTO: Trænerteamet bestående af de tidligere professionelle fodboldspillere Allan Nielsen og Peter Rasmussen fortæller om træningen på Birkerød Sports College.

Læs også: Få venner fra hele verden som kostelev på Birkerød Gymnasium

Læs også: Sådan er det at gå på Birkerød Sports College

Denne artikel er en annonce for BSC.