Frederikssunds U14 og BSFs U13 delte i underholdende kamp

0
851

Publikum kunne lune sig med både underholdende spil og hele seks scoringer, da Frederikssunds U14 1-piger og BSFs U13 1-piger i weekenden spillede uafgjort i DBU Sjællands vinterturnering for U14 9-mandshold.

3-3 sluttede kampen, som begge hold brugte til at prøve forskellige opstillinger og systemer af. Et ganske retfærdigt resultat, mener BSF-træner Allan Kruger:

”Vi spiller en halvskidt første halvleg men en ganske glimrende anden halvleg, hvor vi lykkes mere og mere med de ting, som vi lige nu arbejder med på træningsbanen. Jeg synes, at vi er meget på i anden halvleg, men lidt uheldige til sidst, hvor vi fører 3-1, og vi går desværre også lidt døde mod slutningen af kampen mod de stærkt kæmpende Frederikssund FB piger,” siger han til BSFs hjemmeside.

Resultatet betyder, at BSF nu fører vinterturneringen med fire point efter to kampe.  Frederikssund og Allerød har henholdsvis et og nul point. Allerød, som tabte til BSF i den første kamp,  har kun spillet en kamp. Rønnede har trukket sig fra turneringen.

FOTO: Pigerne fra Frederikssund og BSF hilser på hinanden før kampen. Foto: BSF