B93-HIK-Skjold et skridt tættere overlevelse

0
1128
.
Vejle i røde trøjer kom til Gentofte Stadion med masser at motivation.
Vejle i røde trøjer kom til Gentofte Stadion med masser at motivation.

Den ambitiøse fodboldalliance B93-HIK-Skjold (BHS) fik livsvigtige point i  bunden af 3F Ligaen, da det lørdag blev til en 2-1-sejr hjemme over Vejle.

Med to runder igen af kvalifikationsspillet er BHS nu oppe på 14 point. Holdet er dermed et point foran Taastrup, som mandag spiller mod en anden af nedrykningskandidaterne, B1913, som har otte point.

To hold rykker direkte ud af 3F Ligaen og ét hold skal spille to playoff-kampe mod vinderen af 1. division. Da Vejle ikke har søgt og fået licens til næste års 3F Liga, så kæmper B1913, Taastrup og BHS lige nu om at undgå den ene nedrykningsplads og playoff-kampen. En konkurrence som BHS lige nu fører efter lørdagens sejr – i hvert fald ind til mandagens kamp mellem B1913 og Taastrup.

”To kampe mere – to krige mere at kæmpe. Vi ved alle sammen, hvad det handler om de næste to kampe,” sagde BHS-træner Denise Reddy efter kampen til kanalsport.dk.

Lucky punch af Liv Saxild

Meget kunne dog være gået anderledes i lørdagens kamp mod Vejle. Jyderne har intet at spille for, men de virkede stærkt motiverede til kampen og kunne gå til pause med en føring på 1-0. I anden halvleg fik BHS dog et overtag, og sejren kom i hus på to mål, der blev scoret indenfor et minut – det sidste efter et langskud af Liv Saxild, som sparkede et indlæg helt ude fra sidelinjen, der til sin og holdkammeraternes begejstring sejlede ind over Vejles målmand.

”Man scorer ikke, hvis man ikke skyder. Jeg tænkte at den skulle ind foran målet, og da den så får den rigtige vinkel, tænker jeg: keep going… og den ryger ind … og jeg er bare meget, meget glad,” sagde en storsmilende Liv Saxild til Kanalsport efter kampen.

I lørdagens anden kamp i kvalifikationsspillet vandt KoldingQ hjemme over BSF med 3-0. BSF havde adskillige muligheder, men KoldingQ havde effektiviteten, og derfor er KoldingQ nu oppe på 20 point og dermed fri af risikoen for direkte nedrykning.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.