Hillerøds U13-piger får ny cheftræner

0
1533
Peter Baun er ny cheftræner for Hillerøds U13-piger.
Peter Baun er ny cheftræner for Hillerøds U13-piger.
Peter Baun er ny cheftræner for Hillerøds U13-piger.

De talentfulde U13-piger fra Hillerød  GI Damefodbold har fået ny træner. I et planlagt trænerskifte er Peter Baun udnævnt som ny cheftræner i stedet for Lennart Funch.

Peter Baun har en DBU A-træner licens og har stor trænererfaring fra både elite- og breddefodbold. Han har trænet både drenge- og pigefodbold i bl.a. Helsinge, Lillerød og Hellerup og han har desuden været soccercoach ved United Soccer Academy i New York, New Jersey og Miami.

”Mit hjerte brænder for talentudvikling. Jeg glæder mig over, at overtage U13 pigerne i Hillerød, som er dygtigt skolet og tenisk gode. Min opgave bliver at udvikle dem i 11-mands fodbold, stimulere deres spilforståelse og samtidig fastholde den tekniske udvikling,” siger han.

U13-pigerne skal i næste sæson spille i den bedste U14-række. Forinden gælder det en anden stor udfordring: Pokalfinalen for U13-hold den 25. maj på Farum Park, som Hillerød har kvalificeret sig til efter en 1-0-sejr i semifinalen over Greve:

”Det er en fornøjelse at holdet har kvalificeret sig til pokalfinalen. Jeg er imponeret over pigernes mentalitet og jeg er overbevist om, at de kommer til at præstere flot fodbold og skabe gode resultater,” siger Peter Baun.