U18 DM: BSF klar til topkamp mod Brøndby

0
721
Brøndby og BSF mødes i en topkamp 2. pinsedag. Her ses de to hold i indbyrdes kamp for et år siden.
Brøndby og BSF mødes i en topkamp 2. pinsedag. Her ses de to hold i indbyrdes kamp for et år siden.
Brøndby og BSF mødes i en topkamp 2. pinsedag. Her ses de to hold i indbyrdes kamp for et år siden.

Der er lagt i ovnen til et vaskeægte topopgør, når Brøndby og BSF mødes på mandag den 20. maj i U18 DM-ligaen. BSF vandt lørdag weekendens eneste opgør ude mod Fortuna Hjørring med 1-0, og dermed har BSF nu 47 point ligesom Brøndby, der dog har spillet en kamp mindre.

Brøndby spiller sin manglende kamp på onsdag, hvor det ude gælder Hillerød. I samme runde skal en anden af guldkandidaterne, Thisted, i aktion mod Varde. Thisted er lige nu på tredjepladsen, to point efter Brøndby og BSF.

Brøndby-BSF spilles mandag den 20. maj kl. 12. Der er fire runder tilbage af U18 DM-ligaen.