U13: Hillerød og Kalundborg mødes i pokalfinale

0
1213
Pokalfinalisterne fra Hillerød GI Damefodbolds U13-årgang.
Pokalfinalisterne fra Hillerød GI Damefodbolds U13-årgang.
Pokalfinalisterne fra Hillerød GI Damefodbolds U13-årgang.

Finalen i årets udgave af den sjællandske Faxe Kondi Ungdomspokalen for U13-piger, som spilles lørdag den 25. maj på Farum Park,  bliver et opgør mellem Hillerød og Kalundborg. De to hold spillede semifinaler i sidste uge, og begge hold kom videre efter en smal 1-0-sejr. Hillerød slog Greve, og Kalundborg slog Frederikssund.

For Hillerøds vedkommende er finalebilletten en bonus i en sæson, hvor der primært er fokus på at udvikle holdet til næste sæson, hvor pigerne skal spille 11-mandsfodbold i den sjællandske U14-mesterrække.

”Vi spiller i pokalturneringen for at vinde. Men ellers bruger vi sæsonen til klargøring, for at kunne stille med et komplet og stærkt 11-mands hold efter sommerferien. Det kræver udvikling af pigerne og mindre fokus på resultater. Derfor stiller vi med to hold i den bedste U13-række, så alle pigerne kan få mest mulig spilletid i kampene og give flere piger mulighed for at tage ansvar,” siger holdets afgørende træner Lennart Funch, der netop er blevet afløst Peter Baun i et planlagt trænerskift.