Pokalfinalen skal spilles i Hjørring

0
757
Årets pokalfinale mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF spilles onsdag kl. 17 på Hjørring Stadion.
Årets pokalfinale bliver et opgør mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF.
Årets pokalfinale bliver et opgør mellem Fortuna Hjørring og Brøndby IF.

Det bliver Hjørring Stadion, som skal lægge græs til kvindernes pokalfinale, der spilles 5. juni og bliver et opgør mellem Fortuna Hjørring og Brøndby. DBU har besluttet, at pokalfinalen i minimum de næste tre år skal spilles på en af finalisternes hjemmebane, og valget er faldet på Hjørring, hvor der senest var pokalfinale i 2006.

”En pokalfinale, der bliver spillet på en af finalisternes hjemmebane, sikrer et 100 % engagement fra værtsklubben, der kan og vil bruge tid og kræfter på at skabe en lokal event, der målrettet går imod at få nogle tilskuere på stadion. Derved kan vi bedre skabe en mere festlig ramme omkring kampen, som har manglet de forgange år,” siger medlem af DBU’s bestyrelse Mette Bach Kjær, til dbu.dk.

Kampen bliver spillet på Hjørring Stadion Grundlovsdag onsdag d. 5. juni kl. 17.00, hvor der vil være gratis entre.

Kampen vil også blive vist på TV3 Sport 1.