U18: Varde slog Hillerød

0
1210
Mathilde Rattenborg slog sejren fast med sin scoring til 4-2 i overtiden.
Mathilde Rattenborg slog sejren fast med sin scoring til 4-2 i overtiden.
Mathilde Rattenborg slog sejren fast med sin scoring til 4-2 i overtiden.

Vardes unge U18 DM-hold leverede lørdag sæsonens bedste præstation, da det hjemme i Vestjylland blev til en 4-2-sejr over oprykkerne fra Hillerød. Varde var foran 3-0 ved pausen, men Hillerød kom på både 3-1 og 3-2, inden Vardes Matilde Rattenborg slog sejren fast med en scoring til 4-2 i overtiden. De øvrige Varde-scoringer  stod Rikke Marie Madsen (1-0) og Laura Bahl (2-0 og 3-0) for.

”Pigerne skal have stor ros for dagens præstation, hvor alle udviste kæmpe stor vilje til at arbejde for hinanden og løbe de ekstra meter. Vardes unge hold viste igen i dag at de er på rette vej, og flere spillere spillede i dag deres til dato bedste DM-kamp,” skriver Varde på sin hjemmeside.

Varde har tabt de seneste to kampe stort til KoldingQ og Næsby, men lørdag viste pigerne en helt anden indstilling:

”Defensivt stod vi i dag rigtig godt, og holdet var særligt i første halvleg dygtige i omstillingerne. Pigerne fightede langt bedre end i den seneste kamp mod Næsby,” beretter Varde.

Med sejren kom Varde et skridt tættere på de øvrige hold i bunden. Varde har nu syv point – fire point færre end Horsens og otte point færre end Hillerød.

Vardes  næste kamp er mod en af guldkandidaterne, Thisted, på udebane den 15. maj.