Skjold Birkerød har kurs mod 1. division

0
718
Hillerød slog KFUM med en sidste-øjebliks scoring. Foto. Mads Hussing, Hillerød Posten
Hillerød slog KFUM med en sidste-øjebliks scoring. Foto. Mads Hussing, Hillerød Posten
Hillerød slog KFUM med en sidste-øjebliks scoring. Foto. Mads Hussing, Hillerød Posten

Skjold Birkerød ligner mere og mere et af de nye hold i 1. division, som efter sommerferien opdeles i en Øst- og Vestrække. Lørdag blev til uafgjort mod de nærmeste forfølgere fra BSF, og dermed er Skjold fortsat fem point foran BSF, og syv point foran Raklev og Vordingborg. Raklev, som møder Birkerød i næste kamp, har dog spillet to kampe færre.

I den anden ende af rækken måtte Odense KFUM indkassere endnu et nederlag. Oprykkerne fra Hillerød fik en sejr på 1-0 hjemme i Hillerød. Målet blev scoret bare 40 sekunder før tid efter en kamp, hvor Hillerød kæmpede men ikke fik spillet til at køre helt som ønsket.

“Det er ikke godt nok i dag, men heldet følger de tossede,” som Hillerøds træner Brian R. Clemmensen sagde til Hillerød Posten efter kampen.

Strukturen i de bedste rækker laves om i den nye sæson. Kvinde-DS nedlægges og de to bedst placerede hold i hver DS-række rykker op i de to nye 1. divisionsrækker. De øvrige hold i Danmarksserien placeres i deres lokalunioners øverste række.