U16: Brøndby er klar til pokalfinalen

0
792
Brøndbys Maria "Mini" Hovmark, der her ses i en kamp mod Hillerød, stod for de to første scoringer,
Brøndbys Maria "Mini" Hovmark, der her ses i en kamp mod Hillerød, stod for de to første scoringer,
Brøndbys Maria “Mini” Hovmark, der her ses i en kamp mod Hillerød, stod for de to første scoringer.

Så er den sidste deltager fundet til finalen i den sjællandske pokalturnering for U16-piger. Det skete onsdag aften, hvor Brøndby fra den bedste sjællandske række vandt en sikker sejr på 6-1 hjemme over Ledøje-Smørum, der spiller i den tredjebedste række, Mesterrækken.

Brøndby er dermed klar til finalen, hvor modstanderen bliver Rønnede/Nykøbing FC fra den næstbedste række. Rønnede/Nykøbing FC kvalificerede sig i sidste uge efter en overraskende 2-0-sejr hjemme over Hillerød fra den bedste række.

Der var ikke for meget spænding om resultatet i den anden semifinale, som blev overværet af ikke færre end 84 tilskuere. Brøndby sad solidt på begivenhederne fra start og førte sikkert med 3-0 ved halvleg. I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med scoringerne, inden Ledøje-Smørum til slut fik pyntet på resultatet med en scoring til 1-6.

Finalen spilles lørdag den 25. maj klokken 19 på Farum Park og er en del af et stort finalestævne i Faxe Kondi Ungdomspokalen, som er den officielle titel på den sjællandske ungdomspokalturnering. Det er i øvrigt samme aften, som der spilles Champions League-finale, så en del  fodboldentusiaster blandt de to holds forældre kommer formentlig i et interessant dilemma, når de skal vælge mellem Rønnede/Nykøbing FC -Brøndby og Bayern München-Dortmund…!