Landsholdsspillere må bruge pulsure i 3F Ligaen

0
772
Brøndbys Theresa Nielsen og 3F Ligaens andre landsholdsspiller må spille med pulsure.
Brøndbys Theresa Nielsen og 3F Ligaens andre landsholdsspiller må spille med pulsure.
Brøndbys Theresa Nielsen og 3F Ligaens andre landsholdsspiller må spille med pulsure.

Pulsure er ekstraordinært blevet godkendt i 3F Ligaen, hvor landsholdsspillerne har fået lov til at spille med de særlige ure i resten af denne sæson. Det sker  for at give spillerne de bedst mulige betingelser for at forberede sig til sommerens EM-slutrunde, som afvikles i Sverige 10.-28. juli.

Normalt er det forbudt at anvende udstyr, som kan være til fare for modspillere eller spilleren selv. Men DBU har valgt at forhåndsgodkende pulsure op til EM-slutrunden, under forudsætning af, at de skjules under et svedbånd så de ikke kan forvolde skade.

”Ønsket om brug af pulsure udspringer fra en ambition om at bringe de danske EM-spillere i bedst mulig form og dosere deres træning på et videnskabeligt grundlag frem mod EM-slutrunden i Sverige til sommer,” skriver dbu.dk.

Danmark spiller sin første kamp ved EM-slutrunden den 10. juli. Modstanderen er værtsnationen Sverige.