U16: Rønnede klar til pokalfinalen

0
1199
Rønnedes U16-piger er klar til finalen i Faxe Kondi Pokalen. (Foto fra 2012)
Rønnedes U16-piger er klar til finalen i Faxe Kondi Pokalen. (Foto fra 2012)
Rønnedes U16-piger er klar til finalen i Faxe Kondi Pokalen. (Foto fra 2012)

Rønnede IF leverede tirsdag en solid overraskelse, da holdet fra den næstbedste sjællandske række sendte Hillerød fra den bedste række ud af den sjællandske pokalturnering, Faxe Kondi Pokalen.

På hjemmebane blev det til 2-0 i semifinalen, og dermed er Rønnede klar til finalen den 25. maj på Farum Park. Finalemodstanderen bliver fundet på onsdag, hvor Brøndby, der fører Elite 1- rækken, møder Ledøje-Smørum fra Mesterrækken.

Semifinalen i Rønnede var en chancefattig affære mellem to mandskaber, der stillede i stærkeste opstilling. De to scoringer faldt indenfor det første kvarter. Efter få minuter gjorde Michaelle Saaby det til 1-0, da hun bankede bolden hårdt op under overliggeren, og efter 15 minutter blev det til 2-0, da en Rønnede-angriber afdriblede målmanden og scorede fra en spids vinkel.

I slutningen af 1. halvleg fik Hillerød kæmpet sig ind i kampen efter et par udskiftninger, men takket være blandt andet en redning med hovedet på stregen, lykkedes det Rønnede at holde Hillerød fra scoringer, og efter en målløs anden  halvleg, var pokaloverraskelsen en realitet.

Blandt de Rønnede-spillere, som leverede en stærk præstation, var Michela Schnack. Med sine snævre driblinger, hurtighed og fysik, var hun med til at holde Hillerrød ude af kampen.