U16: Brøndby fik storsejr over BSF

0
954
Brøndbys midterforsvarer Andrea Trolle har scoret til 5-1.

Brøndbys U16-piger, som lørdag vandt den sjællandske pokalturnering, er også på guldkurs i U16 1-rækken, som er den bedste sjællandske række.

Brøndby vandt onsdag 7-1 hjemme over Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), og med tre runder igen er pigerne fra vestegnen nu oppe på 18 point på førstepladsen. Det er  to point foran Hillerød GI Damefodbold på andenpladsen, og da Brøndby har spillet én kamp mindre end Hillerød, ligger holdet lunt i forhold til konkurrenterne.

Brøndby kom ellers skidt fra start i onsdagens hjemmekamp mod BSF. I de første 10 minutter lagde BSF et stort tryk på Brøndby og kom foran efter syv-otte minutter. Men nogle minutter senere fik Brøndby udlignet, og derfra satte hjemmeholdet sig på kampen.

En advarsel og  10 minutters udvisning til en Brøndby-spiller gjorde ikke den store forskel. Brøndby kværnede videre og kunne gå til pausen med en føring på 3-1.

I anden halvleg blev det til yderligere fire scoringer til Brøndby, som med lidt større træfsikkerhed kunne have scoret yderligere et par gange.

Brøndby møder i de sidste tre kampe B73 Slagelse, Lyngby Boldklub og Taastrup.

Brøndby kom bag ud tidligt i kampen, men hjemmeholdet fik arbejdet sig ind i kampen.
Brøndby kom bag ud tidligt, men hjemmeholdet fik arbejdet sig ind i kampen.