U18: Chancer på stribe, da BSF slog Allerød

0
948
BSFs U18 2-hold, der spiller i 2. division Øst.
BSFs U18 2-hold, der spiller i 2. division Øst.
BSFs U18 2-hold, der spiller i 2. division Øst.

U18-pigerne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) gør sig ikke kun i toppen af U18 DM-rækken. Andenholdet spiller med i den bedste sjællandske række, 2. division Øst, og her spillede holdet sig lørdag op på andenpladsen med en sikker 4-0-sejr ude over Allerød. En kamp, der bød på masser af BSF-chancer, men hvor en stærk præstation af Allerøds målmand forhindrede, at sejren blev endnu større.

”Allerød havde før vores kamp scorede imod alle deres modstandere. Derfor vidste vi de havde en offensiv tilgang, som vi skulle være opmærksomme på. Så beskeden til mine spillere før kampstart var enkelt og klar – scor’ en masse mål, men vær’ ikke naive og tro endelig ikke, at vi får kampen forærende, selvom vi ligger i toppen og  Allerød i bunden,” siger træner Julie Høybye Vestermann til klubbens hjemmeside.

”Vi havde kampen igennem god ro i bagkæden med masser af kommunikation spillerne imellem. Vores midtbane bandt spillet godt sammen med gode sideforskydninger, skarpe træk og mange flotte fremadrettede afleveringer til vores angrebs trio, som tilspillede sig ufattelig mange afslutninger med bl.a. skud på stolpen, hovedstød på overlæggeren og utallige 1 til 1 situationer med Allerøds målmand, som var stærkt medvirkende til, at vi ”kun” fik scoret 4 mål på de mange chancer kampen igennem,” fortsætter hun.

BSF-holdet består fortrinvis årgang 97-spillere, som siden sommeren 2012 har været tilknyttet U18-afdelingen. Truppen tæller desuden en enkelt årgang 98-spiller og til kampen mod Allerød var der yderligere debut til to årgang 98-spillere fra klubbens U16 elitehold.

BSF møder i næste runde B93-HIK-Skjold, som er på tredjepladsen i 2. division Øst. Rækken toppes af Himmelev-Veddelev BK, som er seks point foran BSF men har spillet en kamp mere.

Har du en nyhed om dit hold, så skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk