U18: Spænding om andenpladsen i 2. division Øst

2
721
BSFslog i weekenden GS Elite 2-1 og er nu på 2. pladsen i 2. division øst.
BSFslog i weekenden GS Elite 2-1 og er nu på 2. pladsen i 2. division øst.
BSFslog i weekenden GS Elite 2-1 og er nu på 2. pladsen i 2. division øst.

Spændingen er i top, når det gælder kampen om andenpladsen i U18 2. division Øst. Himmelev-Veddelev er med 23 point allerede sikker på førstepladsen i rækken, men på de to næste pladser er kampen knivskarp, inden de sidste runder.

Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) vandt i weekenden 2-1 hjemme over GS Elite og ligger nu på 2. pladsen med 16 point. På tredjepladsen ligger B93-HIK-Skjold med 13 point, men københavnerne har spillet en kamp mindre end BSF.

Spændingen bliver ikke mindre af, at de to hold begge skal møde Lyngby Boldklub og Allerød Fodbold i de sidste kampe. BSF mangler to kampe, mens B93-HIK-Skjold mangler at spille tre kampe.

Uanset udfaldet af 2. division Øst trækker B93-HIK-Skjold dog det længste strå, når turneringen slutter søndag den 16. juni. B93-HIK-Skjold har nemlig fået licens til landets bedste række, U18 DM-ligaen, og københavneralliancen er derfor det eneste af holdene i 2. division Øst, som rykker op, uanset hvordan det går i de sidste kampe.

2 COMMENTS

  1. Det bør måske lige nævnes, at BSF ikke kan rykke op, da holdet her i 2. division Øst er BSF’s andethold. Førsteholdet spiller allerede i U18DM og ligger p.t. ligeledes på en andenplads i denne række.

    Så det er virkelig flot af pigerne fra BSF, at de ligger i top af 2. division ØST blandt de øvrige klubbers førstehold.