Klubsamarbejde i Randers er kommet godt fra start

0
1429
Romalt/Helsteds U15 B-piger sluttede foråret som puljevindere.
Romalt/Helsteds U15 B-piger sluttede foråret som puljevindere.
Romalt/Helsteds U15 B-piger sluttede foråret som puljevindere.

Et nyt samarbejde mellem Randers-klubberne Romalt IF og Helsted Fremad IF har fået en stærk start.

Samarbejdet omfatter U18-  og U15-årgangene, og holdene fra disse årgange har i dette forår formået af vinde tre af deres puljer og dermed spille sig til finalerne ved de jyske mesterskaber, som afvikles i denne weekend.

Samarbejdet er det første succesrige samarbejde, der er vokset ud af flere forsøg gennem de seneste år på at  samarbejde om pigefodbolden i Randers-området. Romalt og Helsted ligger ganske vist i hver sin ende af byen, men for halvandet år siden valgte de to klubber at gå sammen om årgang 97 og 98, som var små i begge klubber, og siden har samarbejdet udviklet sig til omfatte alle årgange fra 95 til 99.

Samarbejdet om U15 er det seneste i rækken. Det kom plads inden forårssæsonen og har fra starten båret frugt. Det er således lykkedes både U15 A og U15 B  at vinde deres puljer og spille sig i weekendens JM-finaler. Her de møder henholdsvis Dybbøl og Skovbakken.

Det tredje hold, der har kvalificeret sig til finalen, er Romalt/Helsteds U18 Mester-hold. Her er modstanderen Varde IF.