U18 DM-træner forlænger med Brøndby

0
818
René Nielsen har forlænget sin kontrakt med Brøndby.
René Nielsen har forlænget sin kontrakt med Brøndby.
René Nielsen har forlænget sin kontrakt med Brøndby.

Cheftræner René Nielsen er klar til at fortsætte arbejdet med Brøndbys talentfulde U18 DM-trup. Rene Nielsen, der har hentet DM-guld og bronze i sine første to hele sæsoner som U18 DM-træner, har netop forlænget sin kontrakt, så den også gælder den kommende sæson.

“Vi har haft to rigtig gode sæsoner, og hvert år er det en ny og spændende udfordring at bygge et nyt hold op, få spillet pigerne sammen og sammen sætte mål og nå dem. Derfor glæder jeg mig også til den nye sæson, hvor der venter nye spændende udfordringer med et kuld bestående af en lille stamme fra denne sæson og en hel del nye spillere,” siger René Nielsen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby U18 DM-piger blev i denne sæson nummer tre i turneringen og var i finalen i den sjællandske pokalturnering, hvor det blev til et nederlag til Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).