Ny cheftræner for U16 Elite 1 i Hillerød GI Damefodbold

0
798
Philip Westphal, 25 år, bliver ny cheftræner for Hillerøds U16 1-piger.
Philip Westphal, 25 år, bliver ny cheftræner for Hillerøds U16 1-piger.
Philip Westphal, 25 år, bliver ny cheftræner for Hillerøds U16 1-piger.

25-årige Philip Westphal,  der det seneste år været assistenttræner for Danny Jung på DBUs U15 Øst-samling, bliver ny cheftræner for Hillerøds GI Damefodbolds U16 Elite 1-piger.

Philip,  der tidligere har trænet U15- og U16-piger i Himmelev Veddelev og U14-drenge i FC Roskilde, tiltræder 1. juli. Her afløser han Svend Erik Støvlbæk og Jan Nielsen, som får nye funktioner i klubben. Svend Erik Støvlbæk afløser William Pedersen som talentchef og Jan Nielsen tiltræder i en ny funktion som elitechef.

”Med tilgang af Philip og med tilgang af nye dygtige spillere til årgangen, der allerede har meldt deres ankomst, er der udsigt til et godt og spændende år på U 16. Der er endnu ikke tilknyttet en fast assistent til U 16 Elite 1, men det forventes af ske henover sommeren,” oplyser sportschef Michael Engstrøm til FODBOLD FOR PIGER.

Hillerøds U16-pige blev i foråret nummer to i Elite 1-rækken. Holdet hentede 20 point i ti kampe efter seks sejre, to uafgjorte og to nederlag.

”Vi valgte i vinter at rykke årgang 99 op på U 16, og truppen har dermed senest bestået af spillere fra årgang 98 og årgang 99. Spillerne er vokset med opgaven og har vist rigtig god udvikling,” siger formanden for Hillerød GI Damefodbold, John Bjørn Olsen, til FODBOLD FOR PIGER.