BSFs U18 DM-hold vandt turnering på Hawaii

0
731
Rikke Sevecke - blev kåret til Hawaii-turneringens bedste spiller.
Rikke Sevecke - blev kåret til Hawaii-turneringens bedste spiller.
Rikke Sevecke, her kåret som pokalfighter, blev kåret til Hawaii-turneringens bedste spiller.

Der skal mere end stegende hede og otte udskiftninger til at stoppe U18 DM-sølvvinderne fra Ballerup-Skovlunde. Søndag spillede BSF-pigerne således finale i Hawaii International Cup, og selv om kampen blev afviklet i bagende sol og temperaturer langt over 30 grader, så vandt de danske piger turneringen med en sikker 3-0-sejr – uanset at BSF måtte lade otte spillere sidde over i finalen på grund af små-skader og træthed fra turneringens foregående kampe.

BSF var presset de første 15 minutter i finalen mod Honolulu Red Bulls, men holdet fik stille og roligt spillet sig ind i kampen, og efter en scoring af Bolette Jensen i det 31. minut stod der BSF på resten af kampen. Julie Nowak scorede yderligere to gange, og i følge referatet på BSFs hjemmeside, så imponerede de danske piger:

“Vi heldige på sidelinien må blot erkende, at vores piger viste et fantastisk niveau og trods det ikke var et Dansk mesterskab der stod på spil, var spillet virkelig på højeste niveau, hvilket vi efterfølgende fik kredit for at de mange mennesker omkring kampen,” skriver træner John Froman.

Efter finalen blev Rikke Sevecke kåret til turneringens bedste spiller:

“Mange var i spil, men Rikke spillede hele turneringen på et meget højt niveau og var i finalen den absolut støre profil, der gik forrest for et stærkt og velspillende BSF mandskab,” skriver Froman.

Med søndagens finalesejr har BSFs U18 DM-piger vundet to turneringer under sin store rejse til Californien og Hawaii. I sidste uge blev det til sejr i en turnering i San Diego. Nu står den på en uges afslappende daseferie på Hawaii, inden BSF-pigerne vender hjem til Danmark.

Den tre uger lange tur er resultatet af mange måneders forberedelser, hvor spillere, trænere og forældre har samlet ind til turen til turen via forskellige aktiviter.