3F: Taastrup FC får ny cheftræner og fysisk træner

0
745
Tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Thomas Rasmussen startede som 3F-træner i Taastrup FC i juli.
Tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Thomas Rasmussen er ny 3F-træner i Taastrup FC.
Tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Thomas Rasmussen er ny 3F-træner i Taastrup FC.

Taastrup FC tager fat på en ny sæson i 3F Ligaen med et helt nyt set up på trænersiden. Den tidligere udlandsprof Thomas Rasmussen, der blandt andet har spillet i Brøndby og Hansa Rostock, blev forleden ansat som ny cheftræner i stedet for Michael Juul, der stoppede for et par uger siden, og Thomas Rasmussen får nu følgeskab af Michael Rundsager, der bliver fysisk træner for 3F- og U18-truppen.

Michael Rundsager er bachelor i idræt og sundhed, hvor han i år afslutter sin kandidatgrad. Han har siden 2012 stået i spidsen for Taastrup FC’s pige- og drengetalenthold, hvor han har sat ekstra fokus på spillernes fysiske form.

“Jeg glæder mig til at arbejde fokuseret med en trup, så jeg kan gå i dybden med den enkelte, hvor jeg blandt andet vil lægge meget energi i skadesforebyggende træning, acceleration/eksplosive egenskaber og kredsløbstræning. Øvelserne vil komme fra erfaring og videnskabelige undersøgelser,” fortæller Michael Rundsager til Taastrup FCs hjemmeside.

Den nye cheftræner Thomas Rasmussen er i gang med en træneruddannelse, men har ikke tidligere stået i spidsen for et fodboldhold. Men det bekymrer ikke i Taastrup, hvor sportschef Pia Arngrimsen Keller mener, at den tidligere Brøndbyprofil har alle forudsætninger for at blive en toptræner:

“Han har spillet under adskillige store trænere og ved, hvilken form for fodbold han vil spille. Thomas har ikke erfaring fra kvindefodbold, men det ser vi ikke som noget problem i Taastrup FC. Tværtimod kan han med helt friske øjne give os det løft, der skal til for at udvikle os mod nye højder. Derudover har vi i Henrik Lund en fantastisk assistenttræner, som kender holdet, klubben og gamet i 3F Ligaen,” siger hun til hjemmesiden.