Dansk EM-titel vil give spillerne 35.000 kroner hver

1
1012

DBU logo nyHvis det danske kvindelandshold går hele vejen og vinder EM-slutrunden i Sverige, som begynder onsdag aften, så venter der en samlet check fra DBU på 35.000 kroner til hver spiller. Det fremgår af den bonusaftale, som spillerne har forhandlet på plads med DBU.

Sammenlagt vil de danske spillere få 805.000 kroner, hvis Danmark vinder Em-guld. I følge aftalen, som omtales på dbu.dk, vil spillerne nemlig få hver 5.000 kroner, hvis Danmark går videre fra den indledende pulje til kvartfinalen. Derefter vil de få 10.000 kroner for at kvalificere sig til semifinalen, yderligere 10.000 kroner for at kvalificere sig til finalen og 10.000 kroner for at vinde EM-finalen.

Kvindernes bonusaftale er en hel del mindre end den aftale, som det danske herrelandshold havde med DBU under sidste års EM-slutrunde. Her fik hver spiller 1,1 millioner kroner, selv om holdet røg ud allerede efter den indledende runde.

Danmark er i pulje med Sverige, Italien og Finland. Danmark spiller åbningskamp mod Sverige på et udsolgt Gamla Ullevi stadion i Gøteborg onsdag kl. 20.30.

1 COMMENT