EM 2013: Danmark tabte til Italien

0
758
Brøndbys Mia Brogaard scorede for Danmark efter 66 minutter. Arkivfoto
Brøndbys Mia Brogaard scorede for Danmark efter 66 minutter. Arkivfoto
Brøndbys Mia Brogaard scorede for Danmark efter 66 minutter. Arkivfoto

To kampe, et point. Sådan lyder den ærgerlige status for Danmark efter lørdagens anden puljekamp ved EM i Sverige, hvor det blev til et 2-1-nederlag til Italien.

Danmark havde mulighederne og dominerede i indledningen af kampen, men Italien fik spillet sig tilbage og kom på 2-0, inden Mia Brogaard fik reduceret.

”Danmark virkede trætte og tunge i benene, og bogstavligt talt presset i bund,” rapporterer 3f.dk/fodbold om den periode i kampen, hvor Melania Gabbiadini og Illaria Mauro fik scoret for Italien.

Danmark fik spillet sig tilbage i kampen og i slutminutterne havde de rødhvide flere muligheder for at udligne. Men anstrengelserne var forgæves, skriver 3f.dk/fodbold:

”Med fire minutter igen satsede Heiner-Møller – ud gik Theresa Nielsen i forsvaret og ind kom Emma Madsen i angrebet. Det gav dansk power-play de sidste 5 minutter, og nu var Italien i bund. Desværre fik de rød-hvide ikke point med fra kampen – og det til trods for Nadims kæmpe chance langt inde i overtiden”.

Danmark har foreløbig et point fra åbningskampen mod Sverige.  Danmark spiller sin sidste puljekamp på tirsdag kl. 20.30 mod Finland på Gamla Ulevi Stadion i Göteborg.

Læs mere om kampen mod Italien her.