EM 2013: Danmark tabte til Italien

0
731
Brøndbys Mia Brogaard scorede for Danmark efter 66 minutter. Arkivfoto

To kampe, et point. Sådan lyder den ærgerlige status for Danmark efter lørdagens anden puljekamp ved EM i Sverige, hvor det blev til et 2-1-nederlag til Italien.

Danmark havde mulighederne og dominerede i indledningen af kampen, men Italien fik spillet sig tilbage og kom på 2-0, inden Mia Brogaard fik reduceret.

”Danmark virkede trætte og tunge i benene, og bogstavligt talt presset i bund,” rapporterer 3f.dk/fodbold om den periode i kampen, hvor Melania Gabbiadini og Illaria Mauro fik scoret for Italien.

Danmark fik spillet sig tilbage i kampen og i slutminutterne havde de rødhvide flere muligheder for at udligne. Men anstrengelserne var forgæves, skriver 3f.dk/fodbold:

”Med fire minutter igen satsede Heiner-Møller – ud gik Theresa Nielsen i forsvaret og ind kom Emma Madsen i angrebet. Det gav dansk power-play de sidste 5 minutter, og nu var Italien i bund. Desværre fik de rød-hvide ikke point med fra kampen – og det til trods for Nadims kæmpe chance langt inde i overtiden”.

Danmark har foreløbig et point fra åbningskampen mod Sverige.  Danmark spiller sin sidste puljekamp på tirsdag kl. 20.30 mod Finland på Gamla Ulevi Stadion i Göteborg.