U18: BSF vinder turnering i Californien

0
1553
Julie Nowak, her i en kamp mod Brøndby, blev kåret til bedste spiller i San Diego-turneringen.
Julie Nowak, her i en kamp mod Brøndby, blev kåret til bedste spiller i San Diego-turneringen.
Julie Nowak, her i en kamp mod Brøndby, blev kåret til bedste spiller i San Diego-turneringen.

Ballerup-Skovlunde Fodbolds U18 DM-piger er i disse uger på en regulær drømmerejse til Californien og Hawaii, men turen byder på andet end Hollywood-besøg og kridhvide sandstrande. Holdet deltager også i to  fodboldturneringer, og fodboldmæssigt har turen indtil videre været et rent triumftog for de danske piger.

BSF lagde ud med at deltage i fireholds-turneringen Crusaders Cup i San Diego, og her gik BSF hele vejen og vandt finalen med 4-1 over San Diego Surf Academ. Tanya Arngrimsen scorede to gange, mens Rebecca Cavagnaro og Julie Nowak scorede et mål hver. Julie Nowak  blev efterfølgende kåret som den bedste spiller i turneringen.

BSF er nu fløjet videre til Hawaii, hvor holdet deltager i den stærkt besatte Hawaii International Cup. Holdet var første gang i ilden torsdag, hvor det blev til en 3-0-sejr. BSFs næste puljekamp spilles fredag eftermiddag lokal tid.

”Vejret er fint. Bølgerne høje og temperaturen ligger på 30 grader i skyggen,” rapporterer U18 DM-træner John Froman på BSFs hjemmeside fra Hawaii.

USA-turen er resultatet af flere års forberedelse, hvor BSF-pigerne og deres forældre har knoklet for at samle penge sammen til rejsen, der – som John Froman skriver – også rummer tid til at ”nyde livet på de smukke strande og svømme med delfiner, skildpadder og selvfølgelig “White Sharks” for de der tør/vil…”.