3F: Canadisk forstærkning til Taastrup FC

0
1668
Adrienne Lough - fra Woodbridge Strikers til Taastrup FC.
Adrienne Lough - fra Woodbridge Strikers til Taastrup FC.
Adrienne Lough – fra Woodbridge Strikers til Taastrup FC.

Taastrup FC kan præsentere to nye navne for hjemmepublikummet, når holdet lørdag åbner 3F Ligaen med en hjemmekamp mod B93-HIK-Skjold.

Den tidligere Skjold Birkerød- og Brøndby-spiller Julia Monrad Lundsteen, der er midtbanespiller, er kommet til, og hun får følgeskab af forsvarsspilleren Adrienne Lough, der kommer fra Woodbridge Strikers i Canada.

22-årige Adrienne Lough har fået kontakt med Taastrup FC via Brøndbys 3F-assistenttræner Flemmig Køge, der har gode forbindelser over there. Hun prøvetrænede med Taastrup i en uge, og det gik så godt, at canadieren nu har lavet en aftale med vestegns-klubben, der har skaffet hende et fritidsjob, en bolig og en cykel til at komme omkring.

”Hun er kommet for at spille her i et år og så se, hvad det kan bringe hende. Hun er faldet til med det samme, men skal naturligvis vænne sig til det danske sprog, ligesom spillere og ledere skal vænne sig til at oversætte,” siger Pia Arngrimsen, 3F sportschef i Taastrup.

Sportschefen beskriver Adrienne, der var anfører for Woodbridge Strikers, som ”1,80 centimeter høj, fysisk stærk og sparker godt med begge ben”.

Farvel til Keller og Anna Olsen

Mens to nye spillere er kommet til, har 3F-truppen sagt farvel til to andre spillere. Forsvarsveteranen Nina Keller har valgt at lægge støvlerne på hylden, mens målmand Anna Olsen er skiftet til BSF.

Kampen mellem Taastrup FC og B93-HIK-Skjold spilles lørdag kl. 13.00 i Taastrup Idrætspark. Kampen bliver den tidligere superliga- og udenlandsprofessionelle Thomas Rasmussens debut som cheftræner.

Julia Monrad Lundsteen - ny midtbanespiller i Taastrup FC.
Julia Monrad Lundsteen – ny midtbanespiller i Taastrup FC.