Landsholdsmålmand skifter fra Brøndby til tyske Duisburg

0
984
Cheftræner Sven Kahlert (th) og sportschef Dieter Weber ønsker Stina Lykke Petersen velkommen. Foto: Christian Mittelbach, Duisburg
Cheftræner Sven Kahlert (th) og sportschef Dieter Weber ønsker Stina Lykke Petersen velkommen. Foto: Christian Mittelbach, Duisburg
Cheftræner Sven Kahlert (th) og sportschef Dieter Weber ønsker Stina Lykke Petersen velkommen.

Den danske landsholdsmålmand Stina Lykke Petersen skifter fra de danske mestre Brøndby til den tyske bundesligaklub Duisburg.

Stina Lykke, der i sidste uge kronede en fremragende indsats ved sommerens EM i Sverige med at blive udtaget til UEFAs All Stars-hold, har lavet en 1-årig aftale med tyskerne.

“Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig og forbedre i Bundesligaen, der har et meget højt niveau med stor konkurrence mellem en række lige stærke hold,” siger Stina Lykke til Duisburgs hjemmeside.

Duisburgs cheftræner Sven Kahlert glæder sig over tilgangen af den danske landsholdskeeper, der har spillet 45 kampe for A-landsholdet:

“Vi er meget glade og stolte over at have sikret os en målmand med så stor international erfaring. Med Meike og Stina Lykke er vi nu sikret fremragende på målmandsposten,” siger han med henvisning til Duisburgs anden målmand Meike Kämper.

27-årige Stina Lykke kom til Brøndby i 2009. Hun har tidligere spillet for OB, Skovbakken og Skovlunde (BSV).